VIJF INWONERS VERRAST MET LINTJESREGEN

5 mei 2022

Hillegom – Op dinsdag 26 april verraste burgemeester Arie van Erk een 5tal inwoners van Hillegom met een Koninklijke Onderscheiding.  Vier gedecoreerden ontvingen de versierselen op de locatie Culturele Raad uit handen van burgemeester van Erk.

Mevrouw Eisenga-Heuseveldt, mevrouw Bijwaard en de heer van der Lee kregen van burgemeester Arie van Erk te horen dat ze werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Kalkers kreeg van burgemeester Arie van Erk te horen dat hij wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

(info Hillegom online)

Sandra Bijwaard-Houwing - 2e van links (Info Hillegom Online)

Onze collega van de organisatie S. (Sandra) Bijwaard-Houwing (58)

Mevrouw Bijwaard-Houwing is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Mevrouw Bijwaard-Houwing is als vrijwilliger al vele jaren actief voor verschillende verenigingen.

Vanaf 1984 is zij 14 jaar lang als penningmeester betrokken geweest met Slavisch folklorisch koor Lorodelba. Als penningmeester was zij verantwoordelijk voor het beheer van de geldmiddelen en het verzorgen van de administratie. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor het contact met de gemeente aangaande de subsidies.
In 2009 is Sandra toegetreden tot de jeugdcommissie van RTV (ren- en toervereniging) De Bollenstreek.

Vanaf 2015 is zij penningmeester van de vereniging.  Als penningmeester doet ze haar werk met grote nauwkeurigheid. Ze is bereid mee te denken tijdens vergaderingen. Ze weet alle regels van het KNWU altijd perfect te verwoorden en is betrokken bij alle evenementen die georganiseerd worden. Zo was ze ook erg actief in de organisatie van verschillende regionale en nationale evenementen, waaronder Tour de Lisse, Luba Ladies Classic, de Ronde van Hillegom, de Ronde van Lisse en het NK wielrennen voor burgemeesters.

Van 2003 tot 2009 heeft zij de volledige financiën verzorgd van de Vrije School de Toermalijn. Aangezien er geen overkoepelend bestuur bestond kwam deze taak volledig op Sandra terecht, dit deed ze naar haar gezin en werk.
Ook steunt zij het KWF kankerbestrijding door al meer dan 20 jaar de collecte te lopen.
Al dit vrijwilligers werk doe zij naast de mantelzorg voor haar ouders.

(Info Hillegom Online)

Sandra, hoe trots kunnen we zijn op jouw, van hart gefeliciteerd namens de gehele organisatie!,