Luba Ladies Classic 2024 zoekt verkeersregelaars.

18 april 2024

Op 8 juni wordt voor de 27e keer de Luba Ladies Classic gereden in Noordwijk. Voor deze unieke wielerklassieker, waar ongeveer 150 dames aan meedoen, zijn we op zoek naar verkeersregelaars en seingevers.

Ook dit jaar doen de organisatoren een dringend beroep op u om ons te ondersteunen als verkeersregelaar. Om als verkeersregelaar op te mogen treden is het volgen van een e-learning instructie via het SVNL verplicht. Na het voltooien van de instructie stelt de gemeente Noordwijk u aan als verkeersregelaar voor bepaalde tijd en bent u verzekerd ten tijde van de inzet.

Om u voor te bereiden op deze e-learnig instructie organiseren we voor onze vrijwilligers op 𝐰𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 πŸπŸ“ 𝐦𝐞𝐒 𝐚.𝐬. onder begeleiding van een politeagent een workshop.

In deze workshop krijgt u uitleg over de e-learning instructie. Tevens biedt de workshop een aantal casussen, bijvoorbeeld hoe om te gaan met agressie, ongelukken, wat je bevoegdheden zijn, hoe een taakinstructie te lezen en op te pakken.

Wij hebben een locatie reserveerd bij onze sponsor Two Brothers Noordwijk Beach hotel op de boulevard van Noordwijk. Hopelijk kunnen wij u daar met een kop koffie verwelkomen.

Datum: woensdag 15 mei 2024

Tijd: 19:30 -21:30 uur

Adres: Kon. Wilhelmina Boulevard 8, 2202 GS Noordwijk

Kom langs en neem vrienden mee die ook interesse hebben!

Neem eventueel uw laptop of tablet mee.

Geef uw naam of namen door via ons emailadres: organisatie@ladiesclassic.nl.

Wilt u geen instructie volgen en liever worden ingezet als seingever (met vlag en fluit) bij gevaarlijke obstakels tijdens deze wielerkoers? Ook voor deze posities zoeken wij vrijwilligers.
U kunt zich melden op organisatie@ladiesclassic.nl.

Β