Nieuw eigenaren Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel

6 juni 2022

TWO BROTHERS: Vorige week is onze koers directeur Piet de Ridder  uitgenodigd voor een kennismaking gesprek met de nieuwe eigenaren Jan en Evelien Roggeveen van de Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel. Golden Tulip Noordwijk Beach is de afgelopen 10 jaar al de gastheer voor de organisatie van de Luba Ladies Classic. Zij zijn met de naam Golden Tulip Noordwijk Beach hotel voor het laatst onze gastheer. Maar voor volgend jaar zal het hotel een nieuwe naam dragen namelijk Two  Brothers Hotel Company, dan zullen zij weer graag onze gastheer willen zijn. 

Een hotel met een missie : Zij geloven dat er voor iedereen een plek is. We zijn begaan met andere mensen en proberen ons zo goed mogelijk in andere te verplaatsen. De naam ‘Two Brothers Hotel Company’ verwijst naar de twee zonen van Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn. Luca en Joshua zijn twee prachtige jongens met elk een eigen karakter en elk een vorm van autisme. Dat laatste inspireerde ons trotse ouders om in de volgende fase van ons leven iets voor andersbegaafde kinderen te doen.  Dat heeft geleid tot het creëren van leer-, stage- en werkplekken voor jongeren die net als hun zoons andersbegaafd zijn, maar over een normale intelligentie beschikken. 

“Two Brothers Hotels. Waar speciaal normaal is”.

Wij als organisatie kijken uit naar de samenwerking met Evelien en Jan Roggeveen in de volgende editie.

Foto: Blik op Noordwijk ( v.l.n.r. Koersdirecteur Piet de Ridder, Evelien Roggeveen, Zoon Luca Roggeveen, Jan Roggeveen en Willem van den Berg ( Directeur Koelhuis van den Berg).