2022 ZAL IN HET TEKEN STAAN VAN 25 JAAR LADIES CLASSIC NOORDWIJK!

30 januari 2022

Het jaar 2022 staat dit jaar in het teken van onze jubileum editie van 25 jaar Ladies Classic Noordwijk en willen graag hier een feestje van maken.

Dit jaar moet het gaan gebeuren!

Wij als organisatie en zeker onze sportvrienden hebben  de laatste twee jaar moeten besluiten dat er in verband met de coronapandemie geen sportevenementen konden en mogen worden georganiseerd. Dit betekende voor onze organisatie dat de werkzaamheden die we in de voorbereiding hadden uitgevoerd, voorlopig in de koelkast opgeborgen konden worden.

Maar gelukkig ziet er het op dit moment naar uit dat we op 18 juni as. de 25 editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk toch kunnen organiseren. Het organisatiecomité heeft na het horen dat er weer sportevenementen georganiseerd kunnen worden de werkzaamheden, in samenwerking met onze hoofdsponsor Luba Uitzendbureau en de gemeente Noordwijk,  vol enthousiasme hebben opgepakt. Wij verwachten dat we weer een mooi groot peloton aan het vertrek hebben waaronder hopelijk veel aansprekende namen.

Wij zijn bezig met een nieuwe digitale brochure en hopen dat onze vaste en zeker ook potentiele nieuwe sponsoren daarmee enthousiast te maken. Zonder sponsoring zijn wij niet instaat om een grote wielerwedstrijd als de Luba Ladies Classic Noordwijk te organiseren. Om de wedstrijd voor het rensters en publiek nog aantrekkelijker te maken is de route van de omloop aangepast. Het traject zal iets ingekort worden en zal de rij richting ten opzichte van voorgaande jaren in tegengestelde richting worden gereden. Dat houdt in dat de rensters voordat ze richting de finish rijden eerst de lastige klimmetjes in de zuid-duinen moeten trotseren. Dit moet de nodige spektakel gaan opleveren.

Graag wil ik als koersdirecteur, namens het gehele organisatiecomité, onze vaste en nieuwe sponsoren alvast hartelijk bedanken voor hun bijdrage want zonder sponsoring geen wedstrijd. Ook grote dank aan de gemeente Noordwijk, Politie Hollands Midden en Haaglanden, EHBO vereniging Noordwijk en alle vrijwilligers die weer voor ons klaar gaan staan.

Graag tot 18 juni as., wij rekenen er op dat we u allen kunnen laten genieten van een mooie en spannende jubileum editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk.

Namens de organisatie,
    

Piet de Ridder

Koersdirecteur