Verkeersregelaars

Meld je hier aan als Verkeersregelaar:

MEMO: Het maximum van 60 is bereikt, hierdoor kunt u wel registreren maar niet de code verzilveren en instructie volgen. Wij zijn bezig om aantal van 60 naar 80 te krijgen bij SVNL, zodat u alsnog de instructie kan volgen. Sorry voor het op onthoud, we komen er zo spoedig mogelijk op terug!

Benodigd aantal verkeersregelaars 60 personen - stand Editie 2024:

60 verkeersregelaars

aangemeld en hebben e-learning instructie voltooid 100%

Percentage = Aangemeld en hebben e-learning instructie voltooid

Wij zijn weer inmiddels zover om de nieuwe editie voor te bereiden. Ik kan alvast verklappen dat we er weer een speciale editie van willen maken en hebben hierbij uw hulp echt hard nodig! Er zijn er minimaal 60 (gewenst 65) verkeerregelaars nodig dus nogmaals het verzoek om binnenkort de “instructie”, via het SVNL te volgen.

Wilt u geen instructie volgen en liever worden ingezet als seingever ( met vlag en fluit) bij gevaarlijke obstakels dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Ook voor deze posities zoeken wij vrijwilligers.

Het verzoek is om via onderstaande beschrijving de code te verzilveren om zodoende op de verkeersregelaarsinzetlijst te komen:

Het toevoegen van bevoegde evenementenverkeersregelaars aan uw evenement:

 1. Verkeersregelaars met geldige aanstellingen kunt u aan uw evenement toevoegen, door ze uit te nodigen met de deelnemerscode (code verzilveren).
 2. Zij komen automatisch op de verkeersregelaarsinzetlijst en hoeven geen e-instructie te volgen.
 3. De evenementenverkeersregelaar wordt per gemeente aangesteld.
 4. De instructieverklaring is één jaar geldig na het behalen van de e-instructie.
 5. Alle evenementenverkeersregelaars die met uw evenement meedoen moeten altijd de deelnemerscode verzilveren van uw evenement.

Volgen Instructie SVNL:

Ook dit jaar doen wij weer een dringend beroep op u om ons te ondersteunen als verkeersregelaar. Dit kan weer middels het volgen van een e-learning instructie via het SVNL. Om als verkeersregelaar op te mogen treden is het volgen van een e-learning instructie een verplicht onderdeel. Na het voltooien van de instructie wordt u door de gemeente Noordwijk aangesteld als verkeersregelaar voor bepaalde tijd en bent u ook verzekert ten tijde van de inzet.

De instructie kunt volgen door onderstaande volgorde te doorlopen. (In verband met de aanstelling door de gemeente Noordwijk, de instructie graag voor 17 mei 2024!!!)

Graag uw verklaring e-mailen naar organisatie@ladiesclassic.nl

Code verzilveren

 1. Ga naar de site van SVNL: verkeersregelaarsexamen.nl
 2. Klik op inloggen en maak eerst een eigen account aan (indien nog niet gedaan). Na het aanmaken van het account ontvangen een welkomst mail en een mail om je account te bevestigen;
 3. Log (opnieuw) in met je eigen account;
 4. Klik bij Algemene Taken op “code verzilveren”. Er komt een tekst “verkeersregelaar” bij, bovenin.
 5. De rest wijst zich vanzelf.

Er staan 5 instructieblokken. Door die even goed te lezen en de controlevragen te doen loop je de instructie door. Aan het eind daarvan zie je of je de instructie goed hebt afgerond of niet. Bij “goed” krijg je ook meteen de mogelijkheid een instructieverklaring te downloaden.

De code verzilveren voor de digitale verkeersregelaarsinstructie is DEELNLubaNoorQDFEXQFUFO.  

Let natuurlijk op het verschil tussen grote en kleine letters, anders werkt het niet.

(via code verzilveren in Algemene Taken) zich aan te melden als evenementen verkeersregelaar voor de Noordwijk Ladies Classic. Deze code is NIET voor de verplichte verkeersregelaarsinstructie!! maar voor mij om de lijsten te beheren.

Verkeerspool

Net als vorig jaar, heb ik u verzocht zich aan te melden op de verkeerspool Noordwijk ladies Classic via het SVNL website. Heeft u zich nog niet aangemeld bij het SVNL doen verzoek ik u met deze aparte code VerkSJPBTLQOQT

U ontvangt tijdig en per e-mail,  de nodige informatie omtrent tijdstip aanvang, de positie , de route en dergelijke.

Wij hopen dat u ons weer wilt ondersteunen en zien u graag op 8 juni 2024.

Als er nog vragen zijn dan kan je mij bereiken op het nummer 06-52725733.

Patrick Hassing
Manager veiligheid

Verkeersregelaars, opbouwers, technici en seingevers e.d. zijn zeker ook welkom.

Heb je interesse vul hieronder je gegevens in:

  X