Meld je hier aan als Verkeersregelaar:

Benodigd aantal verkeersregelaars 60 personen - Editie 2021:
Aangemeld en hebben e-learning instructie voltooid 0%

Percentage = Aangemeld en hebben e-learning instructie voltooid

INFO:

Om als verkeersregelaar op te mogen treden is het volgen van een e-learning instructie een verplicht onderdeel. Na het voltooien van de instructie wordt u door de gemeente Noordwijk aangesteld als verkeersregelaar voor bepaalde tijd en bent u ook verzekert ten tijde van de inzet.

De instructie kunt volgen door onderstaande volgorde te doorlopen. ( In verband met de aanstelling door de gemeente Noordwijk, de instructie graag voor ??? volgt!2021!!!)

1. Ga naar de site van SVNL: verkeersregelaarsexamen.nl

2. Klik op inloggen en maak eerst een eigen account aan;

3. Na het aanmaken van het account ontvangen een welkomst mail en een mail om je account te bevestigen;

4. Log opnieuw in met je eigen account;

5. Klik bij Algemene Taken op “code verzilveren”. Er komt een tekst “verkeersregelaar” bij, bovenin.

4. De rest wijst zich vanzelf.

Er staan 5 instructieblokken. Door die even goed te lezen en de controlevragen te doen loop je de instructie door. Aan het eind daarvan zie je of je de instructie goed hebt afgerond of niet. Bij “goed” krijg je ook meteen de mogelijkheid een instructieverklaring te downloaden.

De code verzilveren voor de digitale verkeersregelaarsinstructie is DEELNLubaNoorASVJKWXIJI

Let natuurlijk op het verschil tussen grote en kleine letters, anders werkt het niet.

Net als vorig jaar, heb ik u verzocht zich aan te melden op de verkeerspool Noordwijk ladies Classic via het SVNL website. Heeft u zich nog niet aangemeld bij het SVNL doen verzoek ik u met de code  VerkSJPBTLQOQT

( via code verzilveren in Algemene Taken) zich aan te melden als evenementen verkeersregelaar voor de Noordwijk Ladies Classic. Deze code is NIET voor de verplichte verkeersregelaarsinstructie!! maar voor mij om de lijsten te beheren.

Indien u reeds in het bezit bent is van een aanstelling voor het jaar 2020, tot verkeersregelaar dan hoor ik dit graag. Wilt u liever ingezet wil worden als seingever ( met vlag en fluit) bij gevaarlijke obstakels dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.  Sinds 1 oktober 2017 is de regeling verkeersregelaars aangepast. Zo ontvangt u geen verkeersregelaarspas meer. De instructieverklaring blijft wel gehandhaafd en is het bewijs dat u het examen met goed gevolg heeft afgerond. Indien u na het volgende van de instructie, de instructieverklaring ontvangt dan verzoek ik u deze naar mijn e-mail adres te sturen i.v.m. de gemeentelijke aanstelling.

Zodra de planvorming gecompleteerd is, ontvangt u tijdig en per e-mail,  de nodige informatie omtrent tijdstip aanvang, de positie , de route en dergelijke.2

Opbouwers, technici (Live stream) en seingevers e.d. zijn zeker ook welkom.

Heb je interesse vul hieronder je gegevens in:

  contact:

  Clubhuis RTV De Bollenstreek
  Spekkelaan 3
  2161 GH Lisse
  organisatie@ladiesclassic.nl

  X
  NL EN FR DE IT ES