Meld je hier aan als Verkeersregelaar:

Benodigd aantal verkeersregelaars 60 personen - Editie 2021:
Aangemeld en hebben e-learning instructie voltooid 34%

Percentage = Aangemeld en hebben e-learning instructie voltooid

INFO:

“IT GIET OAN” zeggen ze in Friesland, want we gaan de 25e editie van de Ladies Classic Noordwijk organiseren. Je hebt aangegeven je te willen inzetten als verkeersregelaar. Daar zijn we heel blij me want zinder u geen koers! Ten opzichte van de andere edities blijft de wedstrijd 120 km lang maar zijn de omlopen ingekort. We rijden 6 grote en 2 kleine omlopen in de gemeente Noordwijk. Dit is noodzakelijk omdat de inzet van de politiebegeleiding met het aantal motoren flink is afgenomen. We gaan organiseren maar alleen indien de 1,50 meter maatregel niet mee van toepassing is. Het ziet er naar uit dat deze maatregel op 1 september niet meer van toepassing is. Inmiddels heeft er een gesprek met de gemeente Noordwijk plaatsgevonden en is de vergunning aangevraagd ovb van de 1,50 meter maatregel!

 

Om als evenementen verkeersregelaar te mogen worden ingezet, dient u de jaarlijks terugkerende reguliere e-learning via het SVNL te volgen.  In verband met de aanstelling door de gemeente Noordwijk, verzoek ik u de instructie voor 15 augustus 2021 te volgen!!!

1. Ga naar de site van SVNL: verkeersregelaarsexamen.nl

2. Klik op inloggen en maak eerst een eigen account aan;

3. Na het aanmaken van het account ontvangen een welkomst mail en een mail om je account te bevestigen;

4. Log opnieuw in met je eigen account;

5. Klik bij Algemene Taken op “code verzilveren”. Er komt een tekst “verkeersregelaar” bij, bovenin.

4. De rest wijst zich vanzelf.

Er staan 5 instructieblokken. Door die even goed te lezen en de controlevragen te doen loop je de instructie door. Aan het eind daarvan zie je of je de instructie goed hebt afgerond of niet. Bij “goed” krijg je ook meteen de mogelijkheid een instructieverklaring te downloaden.

De code voor de digitale verkeersregelaarsinstructie is  DEELNLadiNoorKSVSUCQHKA. Let natuurlijk op het verschil tussen grote en kleine letters, anders werkt het niet.

Indien nog niet gedaan, verzoek ik u met de code VerkUKQCVNSQSV ( via code verzilveren in Algemene Taken) in aan te melden als evenementen verkeersregelaar voor de Noordwijk Ladies Classic. Deze code is NIET voor de verplichte verkeersregelaarsinstructie!! maar voor mij om de lijsten te beheren.

Binnenkort ontvangt je van mij verder informatie omtrent tekeningen van de posities op de route, verzameltijd en andere instructies. 

Als er nog vragen zijn dan kan je mij bereiken op het nummer 06-52725733.

Opbouwers, technici (Live stream) en seingevers e.d. zijn zeker ook welkom.

Heb je interesse vul hieronder je gegevens in:

  contact:

  Clubhuis RTV De Bollenstreek
  Spekkelaan 3
  2161 GH Lisse
  organisatie@ladiesclassic.nl

  X
  NL EN FR DE IT ES