ToerFietsClub (TFC) Noordwijk bestaat 35 jaar. Een heel mooi jubileum en in deze tijd zelfs een bijzondere gebeurtenis.

De vereniging organiseert ter gelegenheid hiervan op zondag 25 juni a.s. een uniek Pop-up Wielercafé. Het thema is: ‘Lekker fietsen, hoe doe je dat?’

Het 1-daagse Wielercafé is voor iedereen die van de wielersport houdt of in is geïnteresseerd en is het resultaat van enthousiaste samenwerking tussen sporters, verenigingen, ondernemers en organisaties. De hele dag ademt wielersport.

De vraag wat bijdraagt aan lekker fietsen, is op velerlei manieren te beantwoorden: voor de één is het door lid te worden van vereniging, de ander overweegt andere banden, een fietsmeting, meer aandacht voor voeding, een fietsvakantie, meer of ander onderhoud, een fietscomputer, bedenk het maar!

Het is persoonlijk en tegelijkertijd voor iedereen.

Bezoekers aan het Wielercafé laten zich inspireren door andere sporters en verenigingen terwijl zij genieten van (bedrijfs-) presentaties over leefstijl, indoor fietsen, kleding, sportfotografie, fietsvakanties, literatuur, en vooral actieve wielerliefhebbers mét hun materiaal etc. Zij vertellen over hun passie en delen kennis, ervaringen. Verschillende disciplines van de wielersport zijn aanwezig.

Veelal is een permanent Wielercafé te vinden bij een vereniging of een fietsen speciaalzaak, als clubhuis of als koffiecorner.  

De ledenactiviteit van de toerfietsclub om zelf een uniek en opzienbarend Wielercafé te organiseren, geeft het plezier van het samen doen, mensen treffen, nieuwe energie en versterkt de binding met de vereniging.

X