Oud nieuws – koers geannuleerd

1  juli 2021

NIET 2020 MAAR 2021 ZAL IN HET TEKEN STAAN VAN 25 JAAR LADIES CLASSIC NOORDWIJK!

Het jaar 2020 zou in het teken staan van onze jubileum editie van 25 jaar Ladies Classic Noordwijk.

Wij als organisatie en zeker onze sportvrienden hebben moeten vernemen dat er in verband met de coronapandemie geen sportevenementen konden en mogen worden georganiseerd. Dit betekende voor onze organisatie dat de werkzaamheden die we in de voorbereiding hadden uitgevoerd, voorlopig in de koelkast opgeborgen konden worden.

Maar gelukkig ziet er het op dit moment naar uit dat we op 11 september de 25 editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk toch kunnen organiseren. Het organisatiecomité heeft na het horen dat er weer sportevenementen georganiseerd kunnen worden de werkzaamheden, in samenwerking met onze hoofdsponsor Luba Uitzendbureau en de gemeente Noordwijk,  vol enthousiasme hebben opgepakt. Wij verwachten dat we weer een mooi groot peloton aan het vertrek hebben waaronder hopelijk veel aansprekende namen.

Middels deze nieuwe digitale brochure hopen wij onze vaste en zeker ook potentiele nieuwe sponsoren enthousiast te maken. Zonder sponsoring zijn wij niet instaat om een grote wielerwedstrijd als de Luba Ladies Classic Noordwijk te organiseren. Om de wedstrijd voor het rensters en publiek nog aantrekkelijker te maken is de route van de omloop aangepast. Het traject zal iets ingekort worden en zal de rij richting ten opzichte van voorgaande jaren in tegengestelde richting worden gereden. Dat houdt in dat de rensters voordat ze richting de finish rijden eerst de lastige klimmetjes in de zuid-duinen moeten trotseren. Dit moet de nodige spektakel gaan opleveren.

Graag wil ik als koersdirecteur, namens het gehele organisatiecomité, onze vaste en nieuwe sponsoren alvast hartelijk bedanken voor hun bijdrage want zonder sponsoring geen wedstrijd. Ook grote dank aan de gemeente Noordwijk, Politie Hollands Midden en Haaglanden, EHBO vereniging Noordwijk en alle vrijwilligers die weer vor ons klaar gaan staan.

Graag tot 11 september, wij rekenen er op dat we u allen kunnen laten genieten van een mooie en spannende jubileum editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk.

Namens de organisatie,
    

Piet de Ridder

Koersdirecteur

What's your reaction?

leave a comment

X
NL EN FR DE IT ES