De Luba Ladies Classic Noordwijk doet dit jaar de nieuwe Gemeente Noordwijk aan. Voor het eerst. Want Noordwijk is vanaf begin 2019 gefuseerd en kent voortaan vier dorpskernen. Noordwijk Binnen, Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout en De Zilk. Ze zijn sterk verbonden. Door historie, cultuur, natuur, bloembollen en nog veel meer. 

De Luba Ladies Classic Noordwijk verbindt op een sportieve manier. Een wervelwind van 150 topwielrensters trekt op 22 juni door de dorpskernen. Noordwijk staat op die dag weer bol van toprensters, volgauto’s, verslaggevers, juryleden, hulpdiensten, politie voor de begeleiding, en vooral niet te vergeten de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze klassieker ordentelijk en veilig verloopt. 

Ik wil iedereen bedanken voor zijn bijdrage aan het welslagen van deze dag. Natuurlijk ook de sponsoren. En nu u er toch bent. Ik heb begrepen dat wielrensters naast het mooie parcours hier ook graag komen vanwege de goede hotels en restaurants. Wij hopen natuurlijk dat u na de wedstrijd even de tijd neemt om ergens neer te strijken om na te praten en na te genieten. Want ook dat verbindt de vier dorpskernen. De tijd nemen voor elkaar.

Sjaak van den Berg,
Wethouder sportzaken

X
NL EN FR DE IT ES